Onze kwaliteit, uw garantie!

Wij streven ernaar alle kennis over zowel producten als markt op het gebied van buitenlandse levensmiddelen in huis te hebben. Hiermee kan Amriaco B.V. haar klanten een compleet assortiment aanbieden en een goed advies geven.

Jarenlange ervaring met import en export in samenwerking met partners over de hele wereld hebben geleid tot een breed assortiment aan Egyptisch, Caribische en Aziatische voedings- middelen.

Neem contact op

Bestellen

Het bestellen van de producten van Amriaco B.V.  kan gedaan worden op meerdere manieren, namelijk;

  1. via de website
  2. telefonisch
  3. in ons groothandel.

U kunt ons vinden in Almere op adres Remmingweg 8a 1332 BE.

Bestellingen via de website en telefonisch worden direct behandeld door ons team. Voor de actuele status van uw bestelling, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Het is ook mogelijk om langs te komen en uw bestelling te plaatsen. In dat geval kunt u uw bestelling direct plaatsen en ophalen. Onze groothandel is centraal gelegen en daarnaast erg goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de vrachtwagen.

Amriaco B.V. verkoopt haar producten alleen in colli’s. Het is niet mogelijk om producten per stuk te bestellen. De getoonde prijzen zijn de totaalprijzen per colli van het product. Daarnaast zijn de productprijzen exclusief BTW en verzendkosten.

De productprijzen zijn alleen zichtbaar mits u een account heeft bij ons. Dit account kunt u aanvragen door middel van de pagina “Klant worden“.